Workshops bij Hairdesign Blokker

 

workshop Creatief vlechten

Bij Hairdesign Blokker kunt u ook diverse workshops op het gebied van haar en make-up volgen. Hoe leuk is het als u het lange haar van uw dochter zo nu en dan kan opleuken met een leuke vlecht, die bovendien niet iedere keer hetzelfde is? Een extra service van uw kapsalon.

Vaak heeft u er niet de tijd voor of lukt het gewoon niet om dit snel en creatief voor elkaar te krijgen.

Inhoud cursus:
Uitleg basisprincipes van vlecht technieken. Praktische voorbeelden van verschillende soorten vlechten. Het onder begeleiding vlechten van uw eigen haar of dat van uw kinderen

Aantal deelnemers:
6 volwassenen en 6 kinderen

Kosten:
de kosten voor de cursus bedragen € 15 per persoon (kinderen vrij).

Voorkeur data:
de cursus wordt twee tot drie keer paar gegeven van 15:15 tot 17:15

Wilt u deelnemen? Kom dan naar de salon of laat het even weten per mail dat u geïnteresseerd bent.

Ook een workshop volgen?
Geef je op; dat kan telefonisch of via mail.

workshop LookX make-up

Het doel van de make-up workshop is dat u leert wat voor make-up het beste bij u past, hoe u het aanbrengt en welke kleuren u kunt gebruiken om het optimale resultaat te krijgen?

Welke producten wel en welke producten er niet geschikt zijn voor haar, en welke delen ze moet camoufleren en welke delen van het gezicht ze juist het beste naar voren kan halen.

De workshop duurt 2 uur bevat o.a. de volgende onderdelen:

– introductie LOOkX Make-up
– kleuradvies / tips
– praktijk; oefenen met Lookx en technieken

Aantal deelnemers:
de workshop wordt gegeven aan maximaal 6 personen tegelijk, omdat het zeer belangrijk is om de cursisten persoonlijk te behandelen en adviezen te geven.

Kosten:
de kosten voor de cursus bedragen € 20,- per persoon

Algemene informatie:
De workshop van HAIRDESIGN Blokker is bedoeld voor iedereen die wat meer over zijn of haar uiterlijke presentatie wil leren, en er goed bij voelt om er mooi en verzorgd uit te zien zonder te overdrijven. De workshop is interessant voor iedere leeftijdscategorie en bevat veel informatie en tips om nog beter en mooier voor de dag te komen. Goed en natuurlijk opmaken is niet zo moeilijk als je maar de basistechnieken beheerst.

We krijgen veel vragen en opmerkingen van vrouwen, o.a.; welke kleuren kan ik het beste gebruiken? Ik weet niet hoe een lipliner werkt. Mijn man vind dat ik er onnatuurlijk uit zie met make-up, wat doe ik verkeerd? Ik doe altijd blauwe oogschaduw op omdat ik blauwe ogen heb. Accentueert foundation mijn rimpels niet? Foundation is te dik, te vet en voelt vies aan. Met poeder ziet mijn gezicht er zo dof en droog uit. Wat voor soort type huid heb ik en hoe moet ik mijn huid behandelen…

Zoals u ziet zijn er erg veel vragen over het gebruik van make-up, natuurlijk zijn er nog veel en veel meer. U herkent vast wel een van de bovenstaande vragen en u loopt vast nog wel met vragen rond waar u nog geen antwoord op heeft gehad.

Uiterlijke verzorging is tegenwoordig een must, van iedereen wordt verwacht dat ze er goed en verzorgd uitzien, met een schoon en fris lichaam alleen bent u er tegenwoordig nog niet. Een goede natuurlijke make-up geeft u meer zelfvertrouwen, waardoor u stukken zelfverzekerder voor de dag komt tegenover andere mensen, maar zeker tegenover uzelf. U straalt meer, ziet er beter en gezonder uit als u bijvoorbeeld weet dat uw litteken nu niet meer zichtbaar is (of veel minder). Uit onderzoeken is gebleken dat vrouwen met make-up 20% meer verdienen dan vrouwen zonder make-up en dat ze sneller een baan krijgen.

De workshop is bedoeld voor iedere leeftijdsklasse van 15 tot 90 jaar, maar zeker voor vrouwen die wat meer aan hun uitstraling willen gaan werken en daarbij graag geholpen willen worden door een professionele visagist.

De make-up workshop van HAIRDESIGN Blokker is geen verkoopparty! De cursus is echt bedoeld om van te leren. Indien u er interesse heeft in een of meer van de gebruikte producten, is er wel de mogelijkheid om deze tijdens of na de cursus aan te schaffen. Dit is zeker niet verplicht.

Wilt u meer weten over deze workshop? vraag ernaar in de salon.