Een afspraak maken bij onze kapsalon

Een afspraak maken zoals jij dat wilt…

Bij Hairdesign Blokker is het mogelijk om je afspraak online te maken. Vanuit je huis of werk, via de computer, laptop, tablet of smartphone, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanaf mei eerst alleen nog de knipafspraken, in de loop van het jaar wellicht ook de kleurafspraken.

Je kan naast online ook nog gewoon telefonisch een afspraak maken of in de salon zelf een vervolgafspraak maken. Het liefste willen we u meteen zo goed mogelijk van dienst te zijn door of een online afspraak maken of even te bellen met de salon.

hairdesign-blokker_content-kinderen-03

Wil je een afspraak maken?
Dat kan telefonisch of direct online.

hairdesign-blokker_content-visagie-make-up

Direct online een afspraak maken

Je kunt ook online een afspraak maken, dan maak je rechtstreeks in de onlineagenda van HAIRDESIGN Blokker een afspraak. Allereerst kan je een behandeling kiezen, vervolgens kies je door wie je graag wilt worden geholpen en als laatste de datum en tijdstip waarop je naar de salon wilt komen.

Ben je reeds in het bezit van een wachtwoord, dan kan je inloggen met jouw e-mailadres en jouw wachtwoord. Bent je je wachtwoord vergeten, geen ramp, door jouw e-mailadres in te typen kan je een nieuw wachtwoord aanvragen. Ben je wel klant maar heb je nog geen wachtwoord, dan kan je deze aanvragen door deze met je emailadres op te vragen.

Ben je nieuw op deze site, dan heten we je als eerste van harte welkom en verzoeken we je jezelf te registreren op de site. Vul het formulier volledig in en ga naar de button onderaan de pagina.

Door het menu geheel door te lopen maakt je de afspraak definitief. Je ontvangt vrijwel direct een bevestigingsmail van ons. Voor kleuren kan je nog niet online boeken. Wij verzoeken je hiervoor even contact op te nemen met de salon.