IMG_3142

Marjolein

bedrijfsleidster, topstyliste en visagiste

Ik ben sinds 1998 werkzaam in het kappersvak en al vanaf 2005 bij HAIRDESIGN Blokker. Ik ben bedrijfsleidster en verantwoordelijk voor o.a. trainingen van leerlingen. Naast de kappersopleiding ben ik ook gediplomeerd visagiste. Ik vind het dan ook erg leuk om zowel uw haar als make-up te verzorgen.

Nog steeds vind ik het kappersvak onwijs leuk en kan ik veel van mijn creativiteit in mijn werk stoppen.

IMG_3151

Iris

topstyliste en visagiste

Vanaf 2007 zit ik in het kappersvak en in 2012 heb ik mijn visagie diploma behaald. De grootste uitdaging in mijn vakgebied vind ik het op passende wijze kleuren en knippen van modellen. Hoe kan je nu een mooie (mini) metamorfose realiseren.

Als visagiste is het geweldig om mensen te laten zien wat make-up kan doen met iemands gezicht. Bruids make-up of een feestelijke make-up, alles is mogelijk.

Ik ben een echte perfectionist in mijn vak en streef ernaar dat mensen de deur uitgaan met een glimlach!

IMG_3134

Rozemarijn

haarstyliste

Inmiddels werk ik al weer bijna 4 jaar samen met Iris en Marjolein. In mei 2017 heb ik de kappersopleiding afgerond en nu mag ik mijzelf haarstyliste noemen.

Elke dag leer ik nog steeds nieuwe dingen en ik merk dat hoe veelzijdiger ik word, hoe leuker het allemaal is om u als klant blij maar vooral gelukkig de deur uit te zien gaan!

 

Wil je een afspraak maken?
Dat kan via (0229) 299 937 of direct online.