Bel: 0229 299 937 voor een afspraak

hairdesign-blokker-medewerker-3

Marjolein

topstyliste en visagiste

Ik ben sinds 1998 werkzaam in het kappersvak en al vanaf 2005 bij HAIRDESIGN Blokker. Ik ben bedrijfsleidster en verantwoordelijk voor o.a. trainingen van leerlingen. Naast de kappersopleiding ben ik ook gediplomeerd visagiste. Ik vind het dan ook erg leuk om zowel uw haar als make-up te verzorgen.

Nog steeds vind ik het kappersvak onwijs leuk en kan ik veel van mijn creativiteit in mijn werk stoppen.

hairdesign-blokker-medewerker-2

Iris

Bedrijfsleider, topstyliste en visagiste

Vanaf 2007 zit ik in het kappersvak en in 2012 heb ik mijn visagie diploma behaald. De grootste uitdaging in mijn vakgebied vind ik het op passende wijze kleuren en knippen van modellen. Hoe kan je nu een mooie (mini) metamorfose realiseren.

Als visagiste is het geweldig om mensen te laten zien wat make-up kan doen met iemands gezicht. Bruids make-up of een feestelijke make-up, alles is mogelijk.

Ik ben een echte perfectionist in mijn vak en streef ernaar dat mensen de deur uitgaan met een glimlach!

hairdesign-blokker-medewerker

Romy

haarstylist

Ik ben in 2021 geslaagd voor mijn allround kappers diploma. Ik heb twee jaar stage gelopen bij Hairdesign en ben nu één van de kapsters.

Het leukste van het kappersvak vind ik dat je mensen kan laten stralen met een nieuw kapsel of een nieuwe kleur, maar dat je ook een goed gesprek met mensen kunt hebben.

Graag zou ik nog veel nieuwe dingen willen leren en alle fijne kneepjes van het vak, om elke klant tevreden te maken!