Bel: 0229 299 937 voor een afspraak

hairdesign-blokker-medewerker-3

Marjolein

bedrijfsleidster, topstyliste en visagiste

Ik ben sinds 1998 werkzaam in het kappersvak en al vanaf 2005 bij HAIRDESIGN Blokker. Ik ben bedrijfsleidster en verantwoordelijk voor o.a. trainingen van leerlingen. Naast de kappersopleiding ben ik ook gediplomeerd visagiste. Ik vind het dan ook erg leuk om zowel uw haar als make-up te verzorgen.

Nog steeds vind ik het kappersvak onwijs leuk en kan ik veel van mijn creativiteit in mijn werk stoppen.

hairdesign-blokker-medewerker-2

Iris

topstyliste en visagiste

Vanaf 2007 zit ik in het kappersvak en in 2012 heb ik mijn visagie diploma behaald. De grootste uitdaging in mijn vakgebied vind ik het op passende wijze kleuren en knippen van modellen. Hoe kan je nu een mooie (mini) metamorfose realiseren.

Als visagiste is het geweldig om mensen te laten zien wat make-up kan doen met iemands gezicht. Bruids make-up of een feestelijke make-up, alles is mogelijk.

Ik ben een echte perfectionist in mijn vak en streef ernaar dat mensen de deur uitgaan met een glimlach!

hairdesign-blokker-medewerker

Romy

junior stylist

Dit jaar ben ik begonnen als derdejaars leerling en ik heb er veel zin in om mijn opleiding hier af te ronden. Ik ben gedreven om uiteindelijk de Top-styliste te worden die ik vroeger altijd al wilde worden.

In het eerste en tweede jaar heb ik al veel praktijkervaring opgedaan wat mooi van pas komt in de salon. Daarnaast nodig ik ook veel modellen uit om de fijne kneepjes van het vak meer en meer eigen te maken.

Natuurlijk helpeNIris en Marjolein mij ook veel tijdens mijn opleiding. Ik vind het erg fijn om onderdeel te mogen zijn van team Hairdesign.