partners

 

De partners van Hairdesign Blokker

Naast dat Hairdesign Blokker uw kapsalon voor Hoorn en omstreken is kunt u ook terecht bij één van onze partners; Het Salonnetje schoonheidssalon, Shellac en Nagelstyling Hoorn en Koomen Fotografie. Ideaal en aantrekkelijk  voor u.

hairdesign-blokker_partners-Koomen-Fotografie

Koomen Fotografie

Ik ben Aad Koomen, geboren en getogen in Hoorn, in het jaar 1988. Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met fotografie en heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Vanaf 2010 heb ik kunnen werken aan een mooie portfolio waarvan u een deel kunt vinden op mijn website www.koomenfotografie.nl. Sinds 2013 heb ik een mooie en ruime fotostudio in Zwaag. Deze studio geeft mij de mogelijkheid om op professionele wijze mijn diensten te kunnen aanbieden.

Als het gaat om een trouwfeest, een speciale gelegenheid, uw huisdier of een zakelijke evenement; u kunt hiervoor zeker bij Koomen fotografie terecht!

Door mijn passie heb ik een frisse kijk op de fotografie wereld. Ik heb oog voor detail en vind het belangrijk dat u er zo goed mogelijk opstaat.

“Ik maak foto’s van goede kwaliteit en klanten voelen zich op hun gemak in mijn studio. Of je nu ervaren fotomodel bent of voor het eerst een echte shoot gaat doen, iedereen voelt zich gemakkelijk bij Koomen Fotografie.

Misschien wel belangrijker, iedereen krijgt uiteindelijk een serie prachtig fotomateriaal!

Koomen fotografie
Aad Koomen