Ben je op zoek naar een betaalbaar arrangement afgestemd op jouw specifieke wensen als bruid?

Bij Hairdesign Blokker zorgen de gediplomeerde visagiste(s) en kapster(s) dat je meer dan straalt op jouw grote dag. We zetten jou als bruid op nummer 1 en zorgen ervoor dat je er uit ziet zoals in je mooiste dromen!

Wat houdt het Bruidsarrangement bij Hairdesign Blokker in?

Voor € 199,= zorgen we er met onze gediplomeerde kapster en visagiste voor dat alles om jou draait. We maken eerst kennis met elkaar, een proefsessie is inbegrepen en we werken in een professionele werkomgeving waar we al het nodige bij de hand hebben.

Kennismaken

We maken eerst kennis met elkaar. Zo kunnen onze kapster en visagiste tot in de kleinste details bespreken wat jouw wensen zijn voor de mooiste dag van je leven.

Proefsessie

Tijdens de proefsessie zorgen we ervoor dat we op 1 lijn zitten. Misschien heb je zelf een helder idee of vind je het juist lastig? Wij helpen en adviseren je hierbij!

Jouw grote dag

Op jouw grote dag kom je naar onze salon. Zo hebben we alles bij de hand en een professionele werkomgeving. We zorgen er in alle rust voor dat jij er uitziet zoals in je mooiste dromen!

 

Er wordt goed geluisterd naar wat je wilt. Er wordt eerlijk advies gegeven en Iris & Marjolein geven je het vertrouwen dat je er op je mooist uit zult zien op jouw dag! Tijdens de proefsessie van de make-up en het haar worden verschillende stijlen doorgesproken. De dames zijn zeer professioneel en betrokken!

Ik was nog nooit professioneel opgemaakt en wist niet wat ik moest verwachten, maar nu weet ik wat het verschil is tussen mezelf opmaken en opgemaakt worden door een visagiste. Het zag er echt fantastisch uit! Mijn kapsel was ook super! Iris & Marjolein kunnen goed inschatten wat bij iemand past. Echt super gedaan!

Ik ben blij dat ik bij jullie terecht gekomen ben na mijn zoektocht. Twee dames die zich volledig op mij hebben kunnen richten in een professionele werkomgeving. Dankzij jullie heb ik zelfs enige rust kunnen vinden op mijn grote dag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier of bel even naar de salon op (0229) 299 937

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.